• 25 June 2024

Over ons

How it started...

Mijn liefde voor rolschaatsen is in februari 2020 begonnen, tijdens de lockdown. Mijn eerste rolschaatsen hebben 45 euro gekost. Ik heb ze opgelapt, alles wat los kon vervangen en daar ging ik. Ze hebben mij daarna uren rijplezier op slechte asfalt bezorgt 😉

Ik kwam er al gauw achter dat ik in Flevoland en omgeving, nergens terecht kon om te leren rolschaatsen of veilig kon oefenen.

En zo is ons club ontstaan.

Wat kun je verwachten?

Bij ons kun je terecht als je nog maar net op rolschaatsen kunt staan, maar ook als je jouw danspasjes wilt oefenen. Wij doen ons best om je vertrouwd en veilig te laten voelen op rolschaatsen. 

Als beginner zul je basis oefeningen gaan doen en misschien al wel de skillstree volgen die je op onze website kunt vinden. Cynthia kan je leuke danspasjes bijbrengen die wij elders hebben geleerd oefenen. Wij hebben altijd muziek en goed humeur mee!!

Wanneer ?

De rolmiddag wordt minimaal eens in de 2 weken of elke week georganiseerd. Een sessie duurt 2 uurtjes. Het is aan te raden je even aan te melden, zodat we weten waar we op kunnen rekenen. Op onze home pagina en kopje kalender kun je de geplande middagen zien. Maar ook op onze instagram en facebook account. 

Waar ?

lokatie Bussum

Onze eerste lokatie is in Bussum.

Adres: Dr. Schaepmanlaan 6. Vrij parkeren voor de ingang. 

Gymzaal is groot genoeg om bijvoorbeeld crossovers te oefenen. Het is een gymzaal voor de basisschool. 

Gymzaal Bussum

Onze tweede lokatie is buurthuis Het Forum, vlakbij het treinstation Almere-Buiten. Wandeling van 12 minutjes 😀

Leuke, niet al te grote zaal met uitvouwbare spiegels. Vloer is harde linoleum. Je kunt hier wielen van 90A of 92A gebruiken. Maar ook de buiten wielen van 78A doen hier goed op vooral als je meer grip nodig hebt als beginner. 

Derde lokatie is de zaal van buurthuis Cartoon en is wat groter, is door midden gedeeld met een vouwbaar gordijn. Mooie grote verlichte zaal. 

Hier is de vloer net als die van de Forum, harde linoleum. Het is kwartiertje lopen vanaf stations Oostvaarders als je met OV komt. Er is hier goed parkeren.